Голяма новина на Николета Лозанова

В началото на ноември 2023 г. разбрахме, че Николета Лозанова и Ники Михайлов очакват първата си рожба. Николета сподели снимка, на която лежи на плажа гола от кръста нагоре и показва вече наедрялото си коремче.
Не беше ясно нито какъв е полът на бебето, нито кога се очаква да се роди, като с времето Николета така и не вдигна завесата на тази мистерия и  държа последователите си неосведомени как се развива бременноста ѝ.
Вчера, 10 март, стана ясно, че Николета и Ники вече са станали родители.
Днес, голямото “синьо” семейство се сдоби с ново попълнение. Четвърто поколение левскарче се роди в рода Михайлови, след като нежната половинка на вратаря Николай Михайлов – Николета го дари с дъщеричка. Малката Борислава тежи три килограма и е висока 51 сантиметра.”ПФК Левски” приветства с добре дошла в голямата левскарска общност Борислава и пожелава на щастливото семейство много любов, здраве и сбъднати мечти”, пишат във Facebook страницата на футболния клуб.
За момента нито Николета, нито Ники са споделили нещо в социалните мрежи, но предполагаме, че е въпрос на време да го направят. Както добре знаем, Николета Лозанова има дъщеря от брака си с футболиста Валери Божинов. Никол вече е 11-годишна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Беше ли наистина Джон Сина гол на Оскарите

Повече от 90 години Оскарите са най-голямото събитие в света на киното. По традиция всички присъстващи са облечени и по възможно най-стилния начин. И тези, които са в публиката, и тези, които излизат на сцената, за да обявяват победителите в отделните категории.  Е, тази година видяхме, че не е нужно човек […]

Subscribe US Now