Рекордът, който Меган Маркъл разби

Меган Маркъл може и да се отказа от филмовата си кариера, но това не означава, че филмите с нейно участие не продължават да имат собствен живот. И то какъв! Най-популярното заглавие с нейно участие – адвокатският сериал Suits, разбива рекорди.
Suits се превърна в най-стриймваното заглавия в Netflix, което е продукция на чужда компания. Сериалът има и 3.4 милиарда изгледани минути във всички стрийминг платформи, по които се излъчва в САЩ.
Гейбриъл Махт, който играе Харви Спектър, сподели новината в официалния си профил в Instagram и допълни, че иска да знае колко е бил гледан Suits във всички останали държави.
“Развълнувам съм от това, че история, която сме създавали и продуцирали в продължение на девет сезона, продължава да бъде гледана и да вълнува онези, които се вълнуват от работата ни.”
В публикацията му не се споменава Меган Маркъл, която беше в ролята на Рейчъл Зейн в Suits. Точно година преди сватбата си с принц Хари – през 2017 г., тя обяви, че се оттегля от активната си кариера като актриса, за да стане част от кралското семейство.
Успехът на Suits в Netflix пък накара един от изпълнителните продуценти на сериала да спомене, че може и да бъде обсъдена някаква форма на продължение. “Очаквам това да се случи в някакъв момент”, казва Джийн Клайн пред TVLine.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съученичка на Крисия ще скрие шапката в "Гласът на България" СНИМКИ

Съученичка на Крисия се е вдъхновила от успеха на изпълнителката на “Детска планета” и явно е решила да тръгне по нейните стъпки. Крачката, която прави сега, определено ще й донесе доста дивиденти. Именно “Детска планета” бе песента, която прослави България на детската “Евровизия” през 2013 г., а самата Крисия стана известна точно покрай […]

Subscribe US Now