Невероятно, но Кейт Мидълтън може и това

Неслучайно Кейт Мидълтън е един от най-обичаните членове на кралския двор. Когато не е заета със семейството си, съпругата на принц Уилям е отдадена на задълженията си към короната и британското общество.
В рамките на няколко дни тя отбеляза Денят на въоръжените сили и посети приют за хора без дом.
На 25 юни 40-годишната херцогиня публикува в официалния си профил снимки от посещението си в академията Пирбрайт от ноември миналата година. Поводът беше Денят на военните във Великобритания, а на фотографите можем да видим Кейт да взима участие в обученията.
Облечена в защитно облекло, тя участва в проверката на военно снаряжение, разговаря с войници и очевидно дори е летяла на военен самолет.
Ден преди това принц Уилям и съпругата му бяха в Кембридж, където участваха в областния празник на графство Кембридж и посетиха организация, която дава подслон на бездомни хора. Там Кейт демонстрира и футболните си умения.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След раздялата Михаела Маринова е по-секси отвсякога СНИМКИ

Михаела Маринова започна седмицата с гореща порция сексапил, с който май иска да потвърди негласно новината, че сърцето й вече е свободно и очаква нови любовни емоции. Изпълнителката, която доскоро демонстрираше голяма любов с футболиста Александър Дюлгеров, все още не е направила коментар за личния си живот, но и не […]

Subscribe US Now