Актьорът с плисираните поли

Оскар Айзък определено е любимец на жените. Но наред със запомнящите се роли в киното, актьорът често привлича и с нестандартния си вкус по отношение на облеклото. А то също много се харесва на жените.
За пореден път Айзък демонстрира своя различен подход към модата, докато минаваше по червения килим за премиерата на сериала Moon Knight в Лондон, в който 43-годишният актьор изпълнява главна роля.
Вместо стандартен излъскан костюм, той носеше сива плисирана пола, марка Thom Browne, с дължина малко под коленете. Интересното модно решение бе допълнил с блейзър, оксфордска бяла риза, черни високи чорапи, единият от които с четири ленти, и черни кожени боти.
Към целия нестандартен аутфит, Айзък бе добавил класическа черна вратовръзка.
И това съвсем не е първият флирт на актьора от Гватемала с развяващите се от вятъра поли. Преди около седмица, по време на престоя си в Берлин, той отново се яви пред представители на пресата с плисирана пола, създадена от базираната в Ню Йорк марка Commission. Този път я съчета с кожено яке и тениска с надпис.
“Оскар е дългогодишен фен полите, що се отнася до официални събития и срещи с журналисти”, казва по този повод стилистът му Майкъл Фишър.
И независимо дали е с пола, или костюм, Айзък винаги добавя точното количество премерен риск към своите тоалети. Може да го видим и в цветна риза с принтове от лимитираната серия на Prada по време на 78-ия международен филмов фестивал във Венеция през септември.
Или пък с ярко жълтата на бели цветя на Valentino за фотосесията на Moon Knight.
А една семпла тениска на Карл Лагерфелд актьорът дръзко комбинира с чифт мокасини в бургундско червено, наситено червени чорапи и панталони с отенък на сини сливи – чудесна комбинация от сладникаво-богати цветни нюанси.

Но ако се върнем на полите, носени от Айзък, трябва да споменем, че актьорът съвсем точно е уцелил модната тенденция. Още през 2021 г. плисирани поли на модната марка Thom Browne се оказват сред най-търсените артикули в мъжката мода, пише Vogue. От тогава много дизайнери последваха примера – като Chopova Lowena, и Louis Vuitton.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now