Реакцията на Хари и Меган на новините за Кейт и Чарлз

От повече от седмица всички говорят за здравословното състояние на крал Чарлз и Кейт Мидълтън. И докато при монархът ситуацията е по-ясна, то за принцесата на Уелс информацията е много оскъдна, което очаквано доведе до появата на различни спекулации каква точно е била причината за операцията, от която се възстановява.
Няколко дни след тревожните новини от кралския двор принц Хари и Меган Маркъл пък направиха своята първата публична поява от доста време насам. Те бяха в Ямайка за премиерата на биографичния филм за Боб Марли и демонстрираха добро настроение. И няма как да не се запитаме как са реагирали на болничния престой на Чарлз и Кейт.
Според източници, цитирани от The Mirror, съпрузите са научили за здравословните проблеми на двамата от медиите. Въпреки това веднага са се свързали както с краля, така и с принцесата на Уелс, за да изкажат своята подкрепа и пожелания за бързо възстановяване.
Твърди се, че те са се свързали с двамата “по различен начин”, като не се уточнява какъв точно е той. Но жестът им може да се счете като желание за помирение, смятат някои.
Разбира се, може да сметнем и че действията им са това, което всички са очаквали от тях. Но фактът, че все пак принц Хари и Меган Маркъл са оправдали тези очаквания говори, че не искат да наливат още масло в огъня на и без това тлеещият вече доста време конфликт с кралското семейство.
Все пак преди няколко месеца именно Кейт Мидълтън и крал Чарлз бяха назовани в книгата Endgame на Омид Скоби като тези, които са си позволили да правят коментари за цвета на кожата на сина на принц Хари и Меган Маркъл. Но все пак здравето винаги е на първо място и надали двойката отцепници искат нещо лошо да се случи с краля или със съпругата на принц Уилям. А дали ще видим и следваща стъпка към помирението, само времето ще покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

27 години след края на "Женени с деца" - как изглеждат актьорите днес

Изминаха повече от две десетилетия, откакто се сбогувахме с Бънди – шумното и странно семейство от “Женени с деца”. Ситкомът на Fox (сега Star) продължи 11 сезона в над 250 епизода, като финалът в САЩ беше излъчен на 9 юни 1997 г.  Тъй като през годините “Женени с деца” продължава да се върти по телевизията […]

Subscribe US Now