Павел и Венци Венц шокираха всички с тази новина: Обявиха…

Един от най-известните дуети – Павел и Венци Венц предизвикаха голям шок в социалните мрежи, след като обявиха наскоро, че са взели, се раздели след близо 10 години съвместна работа.

Поне засега причината за раздялата им не става ясна, защото нито Павел, нито Венци признават публично мотивите си. Както се казва – засега залагат на идеята, че приятелството остава, но феновете им са сигурни, че зад решението им със сигурност има по-тежка причина, различна от промяна в творческите нагласи.
Рапърът Павел от дуото “Павел и Венци Венц” вече не прилича на себе си ВИДЕО

В петък бе и първият самостоятелен концерт на Венци Венц, в който Павел не взе участие. А дали и как го приемат хората, все още не е ясно, а и той тепърва обяви, че ще показва новото си АЗ. 
“Подготвил съм много нова музика, за да покажа своя собствен нюанс. С Павел изпитваме много топли чувства един към друг, но тръгваме по различни пътища”, сподели Венци Венц пред Нова телевизия. 
Павел шашна с домашен любимец: Котка за 50 бона, която прилича на рис ВИДЕО
Припомняме, че хип-хоп дуетът отпразнува 10 години на музикалната сцена с концерт на 31 март тази година, което бе и първият им самостоятелен концерт с жива банда. Явно и последният.
 последните две години като дует двамата не бяха пускали нова песен, но все пак успяха да направят обща в края на януари – “Ако ти липсвам”. През този период създаваха самостоятелни песни или в дует с други изпълнители, а последната им обща песен, “Призрак”, излезе през март./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принцеса Шарлийн в пълния си блясък

Обществените събития с участието на принцеса Шарлийн винаги се радват на голям интерес. Особено след здравословните й проблеми, които близо година я задържаха далеч от Монако и семейството й. Сега принцесата се появи в пълния си блясък на националния празник на княжеството на 19 ноември. Облечена изцяло в ярко червено, […]

Subscribe US Now