Наследството на Матю Пери

Матю Пери, добил световна слава като Чандлър от “Приятели”, почина на 54-годишна възраст на 28 октомври. Седмица по-късно в много тесен кръг в Лос Анджелис се състоя и погребението му, на което присъстваха семейството и колегите му от сериала.
За този кратък период след смъртта му близките му успяха да създадат фондация, чиято цел ще е да подпомага хора, които се борят със зависимости. На сайта на Matthew Perry Foundation научаваме, че тя е вдъхновена от собственото му дело приживе.
“Най-хубавото нещо, свързано с мен е, че ако някой дойде при мен и ми каже: Не мога да се откажа от алкохола, можеш ли да ми помогнеш?, ще отвърна “Да” и ще го направя. Когато умра, не искам “Приятели” да е първото нещо, с което ме свързват. Искам това да е първото нещо. И през остатъка от живота ми ще го докажа.”
Това са думи на Матю Пери пред подкаста Q With Tom Power, изречени през 2022 г. По това време той промоутира автобиографичната си книга “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”.
През голяма част от живота си актьорът от “Приятели” се бори със зависимости към наркотици, алкохол и лекарства. След ски инцидент през 1997 г. Матю Пери се пристрастява към болкоуспокояващото викодин и постъпва в клиника за лечение на зависимости през 2001 г., припомня Variety.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ася Капчикова за раздялата с мъжа си: Много съм щастлива в личен план!

Новината, че Ася Капчикова е разделена с мъжа си и той не й дава децата, обикаля публичното пространство от известно време. Никъде в информацията обаче, няма потвърждение от главните действащи лица в нея. Потърсихме за коментар моделката, за да разберем от първо лице какво всъщност се случва с личния й […]