Никой не може да спре Жизел Бюндхен

В началото на месеца се заговори, че бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди преживява криза. Редица източници посочват, че причината се крие в неговото решение да се завърне към професионалния спорт. В същото време, тя има нужда той да присъства повече както в нейния, така и в живота на децата ѝ.
Първоначално Брейди заяви, че официално се оттегля от футбола, за да отдаде времето и енергията си на други неща. Но след по-малко от месец съобщи, че прекратява пенсионирането си и се завръща на терена.
И докато той изглежда несигурен в решенията си – що се отнасят до кариерата, Жизел Бюндхен е повече от убедена какво следва оттук нататък за нея. През 2015 г. обяви, че прави последното си модно ревю, а през 2020 г. каза, че окончателно спира с дефилетата, като още през 2020 г. В момента тя  работи като фотомодел и, по нейните думи, се чувства много по-добре, отколкото на подиума.
През април 42-годишната бразилка изгря на корицата на V Magazine – първата ѝ подобна поява от близо четири години. Последваха британският Vogue (юнският брой), Elle (септемврийският брой) и Perfect (третият брой). А както разбираме, че предстоят още.
Вътрешен човек на Page Six разкрива, че британският моден фотограф Дейвид Симс е направил фотосесия на Бюндхен за френското списание M Le magazine du Monde, което се очаква да излезе по време на Седмицата на модата в Париж (26 септември – 4 октомври 2022 г.).
Но в рамките на настоящата година тя ще бъде отново на корицата на V Magazine – този път за ноемврийския му брой. След това ѝ предстои още една фотосесия за известно списание.
И ако някои говорят за “завръщане”, то други казват, че всъщност “тя никога не си е тръгвала” от модната индустрия.
Но като че ли Жизел Бюндхен е напълно категорична в едно (поне засега) – в решението си да се откаже от подиума и да насочи вниманието си повече към семейството.
“Аз изпълних своята част, бях там за Том. Преместих се в Бостън и се съсредоточих върху създаването на любяща среда, в която децата ми да растат и да са там, подкрепяйки него и неговите мечти”, обясни тя пред Elle в средата на септември. И добавя, че има дълъг списък от неща, които иска да направи.
Отново през септември Page Six съобщи, че Жизел Бюндхен е напуснала семейния им дом с Том Брейди в Тампа, Флорида. Наскоро тя беше видяна в Ню Йорк с дъщеря си, като не присъства на мача на Tampa Bay Buccaneers – отборът, в който Том играе.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емоционалното и неосъществено желание на Дуейн Джонсън

До смъртта на баща си – Роки Джонсън, в началото на 2020 г., Дуейн Джонсън не говореше кой знае колко открито за връзката си с него. Но след това започна разкрива някои неща от отношенията им и че те всъщност не са били винаги много добри. Но въпреки всичко Скалата […]

Subscribe US Now