Лили Иванова е въдворила сестра си в старчески дом, въпреки нежеланието ѝ

Лили Иванова е въдворила тайно сестра си в старчески дом. Магда, която е кака на певицата и скоро ще навърши достолепните 86 години, е била настанена в елитен хоспис в столицата преди няколко месеца, твърди вестник „Уикенд”, позовавайки се на от хора от обкръжението на естрадната икона. 

Магда нямала особено желание да заживее в дома, но принудена от обстоятелствата, склонила. След като преди няколко години била блъсната от камион, възрастната дама трудно се възстановила, а впоследствие станала трудно подвижна.
И тъй като нямало кой да полага грижи за нея, макар да има дъщеря, било взето решение да бъде настанена в един от най-елитните старчески домове. Таксата за пансиона е над 2000 лева на месец, които заплащала Лили Иванова.
„Магда се надяваше, че сестра ѝ ще я прибере при нея и ще назначи жена, която да я обгрижва. Лили обаче беше категорична, че не може да се занимава с нея, защото си има свои грижи и проблеми. Така жената отиде в хоспис, въпреки нежеланието си”, възмущават се от коравосърдечността на изпълнителката на „Ветрове” нейни колеги.

Те са потресени, че вече няколко месеца певицата все няма време да посети най-близкия си човек от фамилията. Естрадната звезда се обаждала по телефона на Магда веднъж седмично, колкото да се информира набързо има ли нужда от нещо.
По-голямата сестра на примата не е успяла да проходи след тежката катастрофа, която преживя през зимата на 2016 г. Пред входа на скромната си гарсониера в панелка в столичния квартал „Банишора“, Магда бе блъсната от бус. Старицата оцеля като по чудо в зловещото меле, след което дори бе тръгнал слух, че е починала. Оказа се обаче, че просто е била в тежко състояние, а заради нанесените ѝ травми бе решила да води съдебно дело.
Единият ѝ крак беше потрошен на няколко места вследствие на инцидента и заради това се наложи и операция. Месеци след катастрофата възрастната жена чакаше обезщетение за причинени неимуществени вреди от шофьора, но парите така и не идваха.
Затова тя заведе дело срещу застрахователната компания, в която бил застрахован бусът. Процесът приключи в нейна полза и Магда успя да вземе сумата от 5500 лева, но длъжниците не ѝ платиха лихвата, заради което заведе и второ дело.
Лили и сестра ѝ никога не са били близки, издават познати на естрадната певица. Двете се скарали преди няколко десетилетия, когато Лили поискала да осинови дъщеря ѝ. Магда, естествено отказала, което много огорчило певицата и тя спряла да общува с нея дълго време.
В първите години на демокрацията Магда почти бедствала. За да се издържа, жената се принудила да продава корнишони на пазара. Впоследствие Лили и кака ѝ затоплиха отношенията си, но между тях така и не се възцари истинска сестринска любов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Меган Фокс отвърне на удара

Каквото и да се каже за Меган Фокс и Machine Gun Kelly ще бъде малко. А и колкото и често да се говори за тях, също няма да бъде достатъчно. Ето защо двамата постоянно намират начини да привличат внимание. Като например с костюмите си за Хелоуин. Е, празникът отмина и някои […]

Subscribe US Now