Поредният впечатляващ ход на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън отново беше въплъщение на красотата, когато се присъедини към принц Уилям на държавния банкет, проведен в Бъкингамския дворец в чест на южноафриканския президент Сирил Рамафоса във вторник вечерта,  22 ноември.
Кейт избра да носи любимата тиара на свекървата си, известна с романтичното име Cambridge Lover’s Knot. Скъпоценният аксесоар е част от частната колекция на кралица Елизабет Втора, която тя получава от своята майка, кралица Мери. Кралицата на Великобритания я дава като сватбен подарък на Даяна, но след развода с принц Чарлс през 1996 година си я взима обратно.
Това, което направи по-голямо впечатление, дори от тиарата обаче се оказа синият шарф на Кейт. Принцесата на Уелс беше една от няколкото присъстващи старши членове на кралското семейство, включително принцеса Ан, графинята на Уесекс и крал Чарлз, които носеха шарф, връчен ѝ лично от покойната кралица.
Аксесоарът означава високата ѝ позиция на дама на Кралския викториански орден – най-високата степен на рицарство, с която я награждава лично покойния монарх за това, че е била на нейна служба.
Орденът е представен и от малтийски кръст, който обикновено се носи в долната част на шарфа. Кейт беше удостоена с голямата чест на осмата си годишнина от сватбата през 2019 г.
Принцеса Кейт също носеше и Ордена на кралското семейство, показвайки гордо жълтата брошка на гърдите си. Диамантеното бижу е с миниатюрен портрет на кралица Елизабет. Още един малък детайл, с който обаче Кейт Мидълтън засвидетелства почитта си към кралицата.
Кралските съпруги обикновено получават Кралския викториански орден или Кралския семеен орден на кралица Елизабет, но и още някои допълнителни отличия с течение на времето, докато работата им за семейството се натрупва.
Принцеса Кейт за първи път облече пояса си през 2019 г. по време на държавна среща с тогавашния президент на САЩ Доналд Тръмп по време на официалното му държавно посещение в Обединеното кралство, припомнят от Hello. 
Що се отнася до визията ѝ на държавния банкет, проведен в Бъкингамския дворец, Кейт изглеждаше невероятно в роклята си с пелерина. 40-годишната кралска особа съчета блестящата тиара Lover’s Knot с впечатляваща рокля на Jenny Packham.

Кейт придаде завършеност на ослепителния си външен вид с гривна, принадлежаща на покойната кралица Елизабет, и обеци на покойната Даяна, принцесата на Уелс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кендъл Дженър отново е сама

И преди сме казвали, че Кендъл Дженър е от известните личности, на които просто не им върви в любовта. През последните две години тя има връзка с баскетболиста Девин Букър. И всичко изглеждаше наред до това лято, когато стана ясно, че са взели решението да се разделят. Но тази раздяла не […]