Неочаквано! Люси Иларионов се изнесе от дома на Ани Хоанг и вече е…

Голяма промяна изненада феновете на Люси Иларионов и дългогодишната му приятелка – поп фолк певицата Ани Хоанг. Оказа се, че се е наложило двамата бързо да си стегнат куфарите и да се преместят в ново жилище.

Двойката вече живее в столицата, в апартамента, станал известен покрай скандала между режисьора и ЧЕЗ през 2021 г. До решението да напуснат къщата на виетнамката в град Елин Пелин се е стигнало след продажбата на местния им ресторантьорски бизнес.
Ани Хоанг алармира за страшна измама с името на Люси Иларионов СНИМКИ
Семейното заведение за бързо хранене преживя два фалстарта. Люси отвори врати на 12 март 2020 г., а ден по-късно обявиха извънредно положение заради разпространяващия се COVID-19. Двойката загуби над 100 хил. лв. След това те се опитаха да съживят начинанието си, разнасяйки пици, но без успех. Преди месеци Иларионов започна да търси нов собственик, с идеята да продаде бизнеса и обзавеждането.

Според запознати, той  най-накрая осъществил целта си, а с печалбата е e покрил част от кредита си. Интерес е провокирало обзавеждането, в популярния стил Дисни, по идея на Хоанг, която смяташе, че бързо местенцето им ще се превърне в No1 – от една страна, защото ще предлага вкусна храна, от друга – защото е в непосредствена близост до гимназията в градчето.
Люси Иларионов го закъса с парите и се наложи да обяви фалит
Миналатa година Люси даде да се разбере, че макар да не живee в апартамента си, прякo следи промените в и около сградата. Той и съседите му събраха сумата от 10 000 хил. лв., за да изградят чисто нов тротоар. Това, което вбеси живеещите, бяха действията на енергото, чиято работна група разби пътеките, за да пусне кабели, и захвърли плочките в поддържаната пред кооперацията градинка. Очаквано след врявата, която се вдигна от страна на режисьора, щетите бяха възстановени, пише “Галерия”.
Двамата живеят в лукс, независимо, че имат задължения към банката. Интериорът им спазва едни от последните и нашумели тенденции, а декорът е събиран през годините и следовател- но сантиментален за знаменитостите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джей Ло пак ни изненада

Първият годеж на Дженифър Лопес и Бен Афлек се случва още през ноември 2002 г. Само две години по-късно обаче вместо да се оженят, те се разделят. Сега, цели 20 години след това, двамата преоткриват любовта си и този път наистина се женят. Приказната им церемония се състоя на 16 […]