С какво се храни Летисия, за да изглежда толкова добре

Кралица Летисия навърши 50 години на 15 септември и изглежда страхотно. Въпреки че от време на време споровете за нейната слабост се възобновяват, истината е, че тя има завидна физика.
Разбира се, не всичко е въпрос на генетика, тъй като Летисия от години спазва диета и именно тя я поддържа толкова слаба. А от The Objective ни разкриват и с какво точно се храни.
Диетата на кралица Летисия
Испанската кралица е верен последовател на диетата Периконе, създадена от д-р Николас Периконе. Този режим, който се спазва и от известни личности като Ума Търман, е показателен не само за поддържане на добра фигура, но и за избягване на страховитите бръчки и отпуснатост, които неизбежно се появяват с годините.
Диетата, която спазва Летисия, се състои от хранене преди всичко на:
Тези храни ежедневно присъстват в ястията на кралицата на Испания. Както виждаме, има забранени храни, като прости въглехидрати или всяка храна, приготвена с брашно, захар или подсладители.
По този начин списъкът със забранени храни за кралицата е обширен, тъй като това изключва всички видове хляб, бисквити, пържени храни, пица, картофи, ориз, сладолед, безалкохолни напитки… Тези ограничения обикновено се прилагат и към диетата на нейните дъщери, Е, добре е известно, че тя не обича Леонор и София да ядат сладкиши или каквито и да било преработени продукти.
Закуска, обяд и вечеря: винаги с протеини
Списъкът с разрешени храни на кралица Летисия може да се комбинира помежду си. Всъщност режимът на Периконе го установява. По-конкретно, протеинът трябва да бъде включен в трите основни хранения за деня.
Така Летисия винаги включва месо или риба на обяд и вечеря. А за закуска винаги яде омлет от три яйца, най-вероятно без два жълтъка (защото е най-калоричен).
Пристрастието на кралицата към храни, богати на протеини – като месо, риба и яйца – и пълното елиминиране на всякакви преработени храни, изглежда е тайната на нейната слабост. Протеиновите храни спомагат за ускоряване на метаболизма с до 30% за няколко часа след консумацията им. Това е отразено в многобройни изследвания, които показват, че тези храни допълнително увеличават термичния ефект на тялото, тоест количеството калории, необходими за тяхното смилане и преработка.
Много от протеините при режима на Летисия, се набавят от бобови растения, които са богати и на фибри. Не са малко проучванията, които показват, че високото съдържание на протеини в тези храни води до по-голям разход на енергия от тялото при смилането им, в сравнение с тези, които имат по-малко протеини. И по-конкретно, едно проучване установява, че хората, които следват диета, богата на бобови растения, ускоряват метаболизма си и губят много повече килограми само за осем седмици. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сгодена ли е Шер за 40 години по-младото си гадже

За първи път заедно Шер и Александър Едуардс бяха забелязани преди малко повече от месец. Тогава бяха хванати да се държат за ръце докато влизат в ресторант в Западен Холивуд. След това минаха едва няколко дни и певицата потвърди връзката им като публикува в Twitter снимка на новото си гадже […]

Subscribe US Now