Сгодена ли е Шер за 40 години по-младото си гадже

За първи път заедно Шер и Александър Едуардс бяха забелязани преди малко повече от месец. Тогава бяха хванати да се държат за ръце докато влизат в ресторант в Западен Холивуд.
След това минаха едва няколко дни и певицата потвърди връзката им като публикува в Twitter снимка на новото си гадже Александър Едуардс. Това обаче далеч не е всичко, което издава романса им.
След като фен пита Шер дали Александър наистина е нейният “нов мъж”, тя отговаря доста красноречиво с емоджи с усмихнато човече и сърца. Друг неин фен в Twitter пък споделя радостта си от новината: “Браво на теб. Наслаждавай се на това, което правиш и на човека, с когото си, и м******а им на всички останали. Заслужаваш да бъдеш щастлива.”
Причината двойката да си отнесе критики е разликата във възрастта им. Шер, която е на 76 години и е майка на две деца, е с цели 40 години по-възрастна от новото си гадже Александър Едуардс. Той е на 36 и баща на тригодишно момченце.
Мнението на хората обаче явно изобщо не притеснява влюбените, които не се въздържат да споделят с феновете си начините, по които си показват любовта един на друг. И понеже тъкмо сме в сезона на коледно-новогодишните празници и малко по малко разбираме какви специални подаръци са си разменили знаменитостите, няма как да пропуснем и новината на Шер.
Тя обаче не е свързана с това, че ѝ предстои сватба, въпреки че любимият ѝ Александър Едуардс ѝ е подарил не какво да е, а именно диамантен пръстен за Коледа. Точно така – голям и искрящ диамантен пръстен.
Негова снимка Шер сподели в Twitter профила си и така, както и се очакваше, предизвика вълна от слухове, че е вече сгодена. И макар истината да е разочароваща за някои, тя е, че сватба на Шер и Александър Едуардс не им предстои. Поне засега.
Диамантеният пръстен обаче все пак е настина доста специален подарък – с него Александър Едуардс засвидетелства любовта си към Шер. “Те не са сгодени. Пръстенът е просто красив подарък”, издава източник на E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ирен Кривошиева бясна на Камелия Тодорова заради любовната й афера с Ламбо 

80-годишнината на Стефан Данаилов, която отбелязахме в началото на декември, провокира редица родни популярни личности да споделят публично какви отношения са имали с големия актьор. Разказаното от тях, свързано с любовните афери обаче, подразниха сериозно Ирен Кривошиева, която е единствената жена, родила наследник на покойния актьор. След като джаз певицата […]

Subscribe US Now