Големи проблеми с луксозния палат на Слави за 7 милиона в Бояна

Покривът на луксозната 5-етажна къща на Слави Трифонов в Бояна е протекла от проливните дъждове. Преди дни майстори са прекарали почти цял ден на най-горната част на палата.

Лидерът на ИТН установил, че домът му е протекъл около 11 часа сутринта и веднага извикал ремонтна бригада, пише “Уикенд”.
Ето я новата любов на Слави Трифонов СНИМКИ
Къщата се намира близо до Киноцентъра, а до нея се стига по частен път, пазен от охранители. Пететажната сграда е изградена по индивидуален проект.

По груби оценки имотът струва около 7 милиона лева. Сред екстрите са външен басейн с автоматично ролетно покривало, барбекю зона, частен фитнес, СПА-отделение със сауна и парна баня, японска градина и винарна, става ясно още от изданието.
Балерина от “Магаданс” каза цялата истина за Слави Трифонов
Къщата има и асансьор. Обзавеждането е основно от Италия и Франция.
Пететажната къща беше вписана от Слави в последната му имотна декларация, която той попълни в качеството си на политически лидер.
Слави е придобил имота през далечната 2014 г. и е инвестирал 1 623 000 лева за строежа. Палатът е със застроена площ от 1199 кв.м. Дворът е около 2 дка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Малка победа за принц Хари, но на фона на евентуален голям провал

След големите загуби, които понесоха вследствие на Мегзит, всяка малка победа за принц Хари и Меган Маркъл е важна. Най-голямото постижение на по-малкия син на крал Чарлз определено са игрите за военни ветерани Invictus Games, които се проведоха за пореден път в началото на септември. Покрай събитието се чуха критики от […]

Subscribe US Now