Оливия Родриго е секси в малка червена рокля

За своите крехки 20 години Оливия Родриго вече е във вихъра на кариерата си. На миналогодишните награди Грами тя си спечели цели три грамофончета и оттогава работи усилено по следващия си албум.
Guts се очаква през септември, а за него певицата загатва, че е изповед за трудностите на съзряването и опитите да открие себе си.
“Чувствам се сякаш съм пораснала с 10 години между 18 и 20 – това беше толкова интензивен период със странности и промени. Мисля, че всичко това е просто нормална част от развитието ми и се надявам, че албумът отразява това”, споделя още Оливия Родриго.
За да популяризира Guts певицата пътува до Лондон и се включи в няколко медийни изяви. Тя сподели моменти от посещението си в града в Instagram профила си, където от няколкото снимки личи, че ѝ е останало време и да обиколи забележителности, и да се забавлява с приятели.
На едно от събитията, организирани в луксозен лондонски ресторант, Оливия Родриго е забелязана в компанията на редактора на списание THE FACE Матю Уайтхаус и актьора Джо Лок.
От снимките на фотографите, които са ги хванали заедно, няма как да не ни направи впечатление, че певицата изглежда зашеметяващо за повода. Облечена в предизвикателна малка червена рокля, Оливия Родриго показва изящната си фигура и естествената си красота. За визията си не е заложила на други бижута освен пръстени, а грима е запазила минимален, но с характерната си дискретна очна линия.
Наблюдателните фенове на певицата веднага изтъкнаха, че малката ѝ червена рокля много напомня на друга, с която се появява в първия сезон на сериала High School Musical: The Musical: The Series на Disney+ от 2019 г. Именно този сериал даде началото на кариерата на Оливия Родриго, която вече има и един албум зад гърба си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Венелин Петков и Гена Трайкова пак се събраха

Журналистът Венелин Петков и бившата му приятелка и колежка Гена Трайкова отново са заедно, пише „Галерия“. Но не като двойка, а като колеги в УНСС. Двамата започват да преподават на студентите от магистърската програма по „Мултимедийна журналистика” в УНСС от есента. Това е първата им съвместна дейност, след като години […]

Subscribe US Now