Джулиана Гани бременна от новия си СНИМКА

Издайническо коремче показа Джулиана Гани по време на почивката си в Палма де Майорка.

Моделката даде повод да се заговори, че май е бременна. Прави впечатление, че синия й бански прикрива именно набъбналото коремче. Не случайно блондито е избрала цял, а не бански от две части както е правила обикновено, за да не й личи, че очаква втората си рожба.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Явно силиконката все още не иска да обявява официално новината, но от снимките, които качва напоследък се забелязва тенденцията да подбира кадри, на които прикрива корема си, пише “Хотнюз”. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

За евентуалната бременност на екзотичната красавица се заговори още в началото на връзката й с полицая Теодор Гецов. Тогава Гани публикува две-три сторита, в които отговаря с недомлъвки на въпроси от фенове, в които директно я питаха дали е бременна. И ако в този момент щастливата новина едва ли е била нещо повече от блъф, то с днешна дата влюбените май наистина са направили “белята”.
В действителност има причина бащата на очакваното бебе Теодор да сияе от щастие. Хора от обкръжението му, твърдят, че през последните месеци той буквално лети от щастие. Ако това е основната причина, то се предполага, че Джулката е някъде в четвъртия месец и скоро трябва да е разбрала и пола на бебето. Надяваме се скоро да разберем дали наистина първородната й рожба Давид ще си има братче или сестриче!/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голяма новина за сестрата на Кейт Мидълтън

Пипа Мидълтън и съпругът й Джеймс Матюс са относително дискретни относно личния си живот. Не се появяват често по обществени събития, но на тържествата за Платинения юбилей на кралицата трябваше да направят изключение. Именно там всички забелязаха, че 38-годишната сестра на Кейт Мидълтън отново е бременна. Вече е ясно, че […]