Бившата жена на Солтарийски му би шута и каза “ДА” на… СНИМКИ

Красивата бивша жена на Борис Солтарийски – Аделина, му би шута в началото на годината, а преди броени часове стана ясно, че е казала “ДА” на новия си любим и се готви за сватба съвсем скоро.

Потвърждение за това е един от последните постове на изкусителната брюнетка в Инстаграм, където тя редовно споделя как протичат дните й и най-важното – къде. В случая – на плажа на топло и екзотично местенце, където няма дори намек за наближаване на зимата. И очевидно е на седмото небе от щастие!
Няма да познаете жената на Борис Солтарийски без грим СНИМКА

От фотосите се вижда, че за да получи заветното “ДА” новият й възлюбен й е паднал на колене, а Аделина вече се радва и на огромен пръстен с диамант. Кой е той – все още не става ясно, но сме сигурни, че много скоро и това ще се изясни от брюнетката.
Жената на Борис Солтарийски пак се съблече, този път насред… СНИМКИ 18+
Любопитна подробност е, че съвсем наскоро, вероятно непосредствено преди морската си почивка, моделката бе на парти по случай рождения ден на детето си, където се засече и с баща му – музикантът от “Ку-ку бенд”, с когото са запазили добрите си отношения въпреки раздялата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада: Теодора Мудева от "Игри на волята" се оказа бременна, но не... ВИДЕО

Поредната гореща новина от новия сезон на “Игри на волята” е напът да взриви мрежата, защото става дума за красавицата Теодора Мудева, заради която Румен Радев е готов да прави чудеса от храброст. Брюнетката май е бременна с първото си дете и макар да не е потвърдила официално новината, кадрите […]

Subscribe US Now