Продължава работата по проекта за облагородяване на “Кайсиева градина”

Продължава работата по проекта за облагородяване на “Кайсиева градина”, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

 

В квартала се обновява уличната инфраструктура, изграждат се нови тротоари и паркинги, алеи, кътове за отдих, детски площадки, озеленяване. В момента се извършва основен ремонт на улиците „Д-р Петър Дертлиев“ и ул. „Проф. д-р Емил Станчев“, както и на карето, заключено между тях , ул. „Асен Разцветников“ и улицата над училище „Стоян Михайловски“. Работи се по промяна на конструкцията на пътя, преасфалтиране на уличните платна, изграждане на нови тротоари и на ново улично осветление.

 

След приключването на основния ремонт на двете големи улици, ще се пристъпи към рехабилитация на ул. „Асен Разцветников“, съобщават още от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

 

Next Post

110 трудноподвижни лица са подали заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия

110 трудноподвижни лица от община Варна са подали заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия на изборите на 14-ти ноември, съобщи Нора Момчева, секретар на Община Варна.  660 души са заявили желание да гласуват по настоящ адрес. Срокът за подаване на тези заявления вече изтече. 136 са гласоподавателите, поставени под […]