Майката на Натали Трифонова пак се развихри: Заби младок и показа… СНИМКА

Натали Трифонова може и да има проблеми в любовта и намирането на гадже да не е от най-лесните мисии за нея, но майка й Ванина, както изглежда, е с богат стаж за това.

Наскоро зъболекарката показа тайнствен кадър от романтична морска почивка и даде да се разбере, че в момента любовта й е основен приоритет. Новият й любим се оказа младок, а местенцето, което са избрали, за да си разменят ласки, е плажната ивица на Слънчев бряг с изглед към морето и Несебър.
Натали Трифонова не е на себе си, доста по-скромна репортерка я детронира
Това става ясно от стори в социалната мрежа на родителката на синоптичката, достъпно само за последователите й. На кадъра влюбените са преплели ръце на морския бряг, като се виждат само силуетите им на пясъка. Според запознати Ванина и този път е хлътнала до уши по младок, но засега не иска да публикува лицето му, пише “Галерия”.

Припомняме, че и предишното гадже на 50-годишната Ванина, бе доста по-младо от нея – по-точно 15 години по-млад от нея чужденец.
Има ли Натали Трифонова интимна връзка с Везенков?!
Майката на Натали Трифонова се жени много млада за баща й, а на 22 вече е майка. Семейните отношения обаче буксуват и родителите се разделят когато Трифонова е малка. Татко й заминава за чужбина. Заради това й до ден-днешен тя не е близка с него, пише още изданието./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Цецо от "Игри на волята" издаде тайната, изглежда така благодарение на... ВИДЕО

Цветелин Гешов от тазгодишния сезон на “Игри на волята” приковава погледите още с първите си прояви в екстремния риалити формат. Причината е добрата му физическа форма, в която той инвестира голяма част от времето си в реалния живот. Зад издръжливостта му стоят много тренировки и режими, на които и олимпийски шампиони […]

Subscribe US Now