Новият договор за милиони на Чарлз Баркли

От доста години е ясно, че в NBA се изкарват милиони. Е, през последните 10 може би доста повече, отколкото през 90-те например.
Чарлз Баркли, чиято кариера се разви от средата на 80-те до края на 90-те години на миналия век, също не е спечелил малко за всички тези сезони в NBA. Но не спира да изкарва пари от баскетбола дори над 20 години след края на кариерата си.
Заедно с Шакил О’Нийл, Ърни Джонсън и Кени Смит, Баркли е сред коментаторите на предаването на TNT – Inside the NBA. До края на договора му остават още три години, но от телевизията са решили да задържат бившия баскетболист за още дълго време.
Според Андрю Марчанд от The New York Post, Чарлз Баркли е подписал нов седемгодишен договор с TNT, което означава, че трябва да остане в телевизията още цели 10 години. Но по-интересни са измеренията на новия договор.
Марчанд твърди, че с новата сделка Баркли ще си осигури 100 милиона долара, а ако изпълни целия си договор, тази сума може да набъбне двойно до 200 милиона долара. TNT са подновили договорите и на останалите водещи, разбира се, но за момента няма информация какви суми ще спечелят те.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната промяна, която Камила планира

Чарлз започва да прокарва собствения си стил като новия монарх на Великобритания търпеливо и внимателно – по същия начин, по който успя да “изчака” 70 години, за да стане от престолонаследник крал. Той няколко пъти обяви, че ще се опита да намали тежестта на монархията и ще предприеме някои по-съвременни […]