Пацо от “Биг Брадър” не знае бройката на жените, които са минали през кревата му ВИДЕО

Бившият футболист Панайот Кючуков, станал известен като Пацо от “Big Brother” си остава една от най-култовите БГ риалити звезди.

Неговите любовни авантюри с Пеньо, който имаше мисия да се представя за жена, станаха пословични. След като обаче разбра, че Пеньо е мъж, отношението на Пацо рязко се промени.
Какво обаче се случва днес с момчето от Гълъбово, разкри самият Пацо в итервю за Vbox7. От разказите му стана ясно, че и до ден днешен Пацо си има фенска маса, негови почитателки дори му падали на колене и го ласкаели с думи като “големец”, да не говорим, че не помни бройката на онези, които са минали през кревата му.

Съвсем скоро Пацо ще навърши 40 години, но казва, че прелива от енергия, емоции и е пълен с мечти. Горд е с професията си, а именно, че е управител на дневен център за деца с увреждания в родния му град. “Това е попрището ми, първото ми висше образование. Чувствам се зареден и полезен. Благодарен съм, че Бог ме е дарил със стабилна и здрава психика, защото моята работа не е за всеки”, каза пред камерата ни Пацо.
Пацо казва, че хората все още го разпознават по улиците, спират го и се закачат с него. “С феновете се срещам в дискотеките, някои са ми падали на колене, целуват ми ръка, казват ми, че съм големец. Имам забавни истории”, казва още Пацо, но славата не му е приоритет.
Грижи се за дъщеря си Никол, която ще стане на 6 години тази година. “Постоянно си е при мен, имаме специална връзка с нея. Никол е най-голямото ми постижение”, сподели Пацо./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато една корона може да заплаши бъдещето на монархията

От пет месеца Великобритания и Общността на нациите имат нов държавен глава. Крал Чарлз може и да наследи трона на майка си Елизабет Втора, но той (за негово съжаление) не върви в комплект с любовта на хората. Забелязахме по вече няколко протеста, с които новия монарх се сблъска. Както и […]