Майката на Антония Петрова лъсна по бански СНИМКА

Свикнали сме вече да виждаме Антония Петрова по бански на снимки от многобройните й екзотични пътешествия и дори най-разголените кадри вече не ни правят впечатление. Перфектната й фигура е видима, но да видиш майка й по бански си е вече цяло събитие. 

63-годишната родителка на Мис България 2009 развя прелестите си на скандална снимка в социалните мрежи и обра всички точки за външния си вид. 

Може да се каже, че майката на Антония е сред най-ексцентричните дами в миньорския град.  Тя често пубиликува свои дръзки фотоси по бански и се хвали с тялото и татусите си, на които Благо Джизъса със сигурност би завидял. Ана Петрова има на гърдите си рисунка от няколко пеперуди, които обича да демонстрира.
Родната миска е изключително близка с майка си и не крият, че двете са повече като рпиятелки, отколкото като роднини./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Татяна смачка съотборниците си в "Сървайвър" ВИДЕО

Певицата Татяна доказа, че е сред най-силните играчи и мястото й в “Сървайвър” е съвсем заслужено. Божана, Снежана и т.н. са вън от играта, тъй акто силите и психиката им не издържаха на играта, а тя остава сред финалистите и има реален шанс да спечели шоуто.  В последния епизод видяхме как […]

Subscribe US Now