Ева Веселинова е като нова, вижте какво тяло показва СНИМКИ

Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне натрупаните по време на бременността си килограми и това много я мъчеше. Ето, че вече е като нова и със сигурност отдавна е готова да се върне на екран.

Доскоро бившата панелистка на Гала в “На кафе” се мъчеше да отслабне, след като роди близнаците си Борис и Стефания, но безуспешно. Изглежда обаче, междувременно, тя е открила как да се втали отново и да приковава вниманието. Потвържденията са в профила й в социалните мрежи.
Ева Веселинова пръсна луди пари заради близнаците, вижте къде са вече те…

През последните две години блондинката посвети цялото си време на малките си наследници, които преди около седмица отпразнуваха със забавен детски купон своите 2 годинки в една от вилите на брега на язовир Доспат, където явно майка им често обича да се отдава на глезотиики и вип обслужване.
Изненада! Ева Веселинова се връща в телевизията, но…
Нямаше как да не направи впечатление обаче, че от излишните килограми на Веселинова няма и следа. Блондинката отново си е възстановила предишния секси вид и вероятно чака добра оферта, за да се завърне на екран.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Eva Veselinova (@evaveselinova)

Само допреди месец-два блондинката бе критикувана в социалните мрежи, че не може да свали килограмите от раждането, въпреки че от тогава досега е минало достатъчно време. Е, както се вижда, и това вече е свършено, но как, все още остава загадка. Съмняваме се, че само тичането покрай близнаците е достатъчно.
Още повече, че Веселинова често рекламира в профила си различни извайващи тялото процедури, от които няма как да не сме сигурни, че се възползва редовно.
Ева Веселинова натри носа на Гала, пак е водеща и партнира на известен красавец СНИМКА
Както писахме наскоро, Ева Веселинова наскоро сподели, че ще запише близнаците си в частна ясла, където да получават най-добрите грижи и внимание, от които се нуждаят. И няма да пести средства за това. По предварителни изчисления разходите за частната институция ще възлизат на около 2000 лв месечно, което си е сериозно перо във всеки бюджет./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Митьо Крика се трогна от воплите на Анита Мейзер, че умира, а после... ВИДЕО

“Не искам да умра, но ще се наложи. Ако решите да помогнете натиснете тук става много лесно и бързо. Няколко човека ми писаха че незнаят как става.”, това пише преди часове Анита Мейзер във фейсбук профила си, очевидно много неприятно изненадана от реалността. А малко преди това бившата миска, чийто […]

Subscribe US Now