Митьо Крика се трогна от воплите на Анита Мейзер, че умира, а после… ВИДЕО

“Не искам да умра, но ще се наложи. Ако решите да помогнете натиснете тук става много лесно и бързо. Няколко човека ми писаха че незнаят как става.”, това пише преди часове Анита Мейзер във фейсбук профила си, очевидно много неприятно изненадана от реалността.

А малко преди това бившата миска, чийто живот е застрашен заради спукан силикон, бе признала: “Сбогом, приятели, ако не махна този силикон, който се спука в мен, си отивам. Но искам да ви благодаря за всичко, както и на “близките”, които ме подминаха. Само Митьо Крика ми помогна, но средствата не са достатъчни. Той ме познава от дете и от времето, в което се фуках с големия силикон.”
Остава й малко живот: Анита Мейзер беше душа в болница ВИДЕО

Ако някак успее да се измъкне от този ужас и да се възстанови с чужда помощ, събирайки сумата от 18 900 долара, нужни за операцията, Мейзер се зарича още отсега:
“Повече не бих си сложила силикон, като ми го махнат и ме изчистят лекарите. Заради него имам безброй здравословни усложнения. Той е тровил органите ми с години и чак сега се разбира какви странични ефекти има и колко е токсичен, когато се спука най-вече, но е доста късно това, че чак сега се сетих да го махна”.

Както е известно Мейзер от години живее във Флорида,  САЩ, но по думите й спи при приятели или в колата си, и получава ваучери за храна от различни заведения, с които прави бартер срещу реклама в Инстаграм. “А те ме хранеха и поиха безплатно. Но вече няма как да правя и това, срамувам се, че ви го споделям, но нямам избор”, сподели още тя.
Анита Мейзер е приета в болница в САЩ СНИМКИ
Изненадващо, най-вече за самата нея, първоначално на молбата й в мрежата не откликнал никой с изключение на стария й приятел от години Митьо Крика. “Митьо, обичам те, приятелю, надявам се, някой ден и аз да ти се отблагодаря, като се излекувам”, написа с благодарност Анита към Ходжев в пост във фейсбук.

Към него, все пак, се присъединяват, макар и анонимно, и някои от последователите й във фейсбук, където обаче има и доста недоброжелатели, които дори и в това положение ръсят подигравателни коментари към нея. 
“Нямаш два лева за операция, а до онзи ден се снимаше от всевъзможни екзотични места!? Явно всичко е фалш и работиш камериерка в някой хотел и заплатата ти не може да покрие разходите… Смях в залата. Излез и кажи аз не съм това за което се представям и нямам възможност да се лекувам, защото взимам малка заплата”, гласи едно от хейтърските писания под поста на Мейзер./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

НАП продава къщата на Милко Калайджиев на търг заради...

Националната агенция по приходите (НАП) продава на търг къщата на Милко Калайджиев, а новината шокира голяма част от почитателите на Мустак номер едно в попфолка. 600 000 лева е стартовата цена, обявена за Калайджиевата къща, собственост на попфолк легендата, гласи съобщението на НАП. Двуетажният палат се намира в свиленградското село Мезек, като […]

Subscribe US Now