Петканови се събраха и отлетяха за Тайланд, но по време на полета се случило нещо инфарктно… СНИМКИ

Семейното положение при Даниел и Александра Петканови непрекъснато се променя. Двамата ту се събират, ту се разделят. Миналата година уж окончателно сложиха край на връзката си и дори разтрогнаха брака си, но изглежда истината е съвсем друга.

Още тогава заподозряхме, че раздялата е пореден ПР ход на инфлуенсърите, които са способни на всички за реклама и малко пари. Сега двамата отлетяха заедно със сина в Тайланд, където ще се опитат да закрепят връзката си. Ако изобщо са имали някога проблеми или всичко е за пред медиите с цел по-голяма популярност. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska (@aleksandra_petkanova)

Оказа се, че синът й Габриел за първи път се е качил на самолет. Странно как родителите са се спрели на дълъг полет за малкия, без да знаят как би му понесъл пътят в небето. И оказва се са имали доста инфарктен полет. 
“Това пътуване е като глътка свеж въздух ЗА мен, за да си почина ОТ МЕН самата! Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам!(истинското предизвикателство в моя живот) Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта… ето ни СЕГА! Тук и сега…. както е модерно да се казва”, пише Петканова от Тайланд.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov)

Бившите любовници не споменават, че са заедно на почивка, но след нея и Петканов се тагна от красивата азиатска страна. Той пусна рекламна снимка и явно няма да си почива, както се е заканила Александра. Феновете им тръпнат в очакване, че всеки момент ще обявят, че са си простили и ще си дадат още един шанс./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой присъства на погребението на последния гръцки крал

Седмицата за кралските фамилии на Европа започна с тъжно събитие – на 16 януари беше погребан последния гръцки крал Константинос Втори, който почина шест дни по-рано на 82-годишна възраст. Свален от власт с военен преврат през 1967 г., Константинос живее в изгнание през голяма част от живота си впоследствие, а […]