Глория показа СНИМКА на баща си

Фолкпевицата Глория много често говори и показва снимки на своята майка Пенка, но пък за баща й не знаем почти нищо. Носят се легенди за нейния създател, който зарязал семейството си. 

Появи се шокираща снимка на Примата на фолка с нейния баща, което показва, че двамата поддържат все пак връзка, макар да не живеят заедно.
Примата на фолка сама е разкривала, че “благодарение” на развода на родителите си е била изпратена на заточение в селото на баба й и дядо й. Глория не можеше да му прости, че я е изоставил като малка и в продължение на години не се е сещал да я потърси.

“За пиене имаше пари, а за мен и брат ми – не. Бях се зарекла никога да не му проговоря”, признава чалга легендата.
Все пак певицата реши да не си слага грях на сърцето и намери сили да прости на баща си, но много рядко се виждат и чуват. Докато майка й е винаги в дома на певицата и присъства на всеки личен празник на голямата родна певица./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Деси Цонева влиза в затвора за 14-и февруари СНИМКА

Какъв ли празник очаква Деси Цонева, след като навръх 14-и февруари ще влезе зад решетките. Именно там ще посрещне Деня на влюбените.  Изглежда е решила все пак да помъкне със себе си своята половинка Явор Стефанов, за да не бъде сама в затвора.  Всичко това се случва само виртуално в […]

Subscribe US Now