Ето я спалнята на Мирела от “Игри на волята”, не е за вярване какво се вижда… СНИМКИ

Мирела вече може и да не е в “Игри на волята”, но пък интереса към нея в социалните мрежи постоянно расте, а причината в случая е повече от очевидна.

Красивата танцьорка, чието сърце в момента е свободно, е затрупвана ежедневно от всевъзможни оферти за фотосесии и интервюта, а, сигурни сме, получава и не малко неприлични предложения. Наскоро тя сподели, че вече едва смогва на целия наплив. Освен това показа и какво се случва в спалнята й, по-конкретно – в леглото.
Неочакван обрат между Мирела и Лефтеров от “Игри на волята” СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

Обезобразиха Мирела от “Игри на волята” в тежка битка СНИМКА
Кадърът от леглото на Мирела със сигурност е разпалило немалко страсти, но и доста изненадани нейни почитатели, които едва ли са очаквали да е чак толкова разхвърляно. 

Наскоро красавицата отпразнува рождения си ден и навръх празника си призна, че  вече не разговаря с Лефтеров. По всичко изглежда, че Мирела тепърва ще отговоря в социалните мрежи на всевъзможни въпроси от феновете си, които с всеки изминал ден стават все повече./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато се облечеш само по кристали

Сабрина Карпентър обича да блести. Съвсем естествено е по този начин и да привлича вниманието към себе си. Досега ни е смайвала облечена в прозрачни рокли, както и с визията си с пайети от видео музикалните награди на MTV тази година. Певицата знае, че блясъкът ѝ отива и явно затова […]