Дейвид Бекъм отново нажежи страстите

В началото на месец май Дейвид Бекъм ще навърши 49 години, но определено човек по нищо не може да каже, че бившият английски национал е на почти половин столетие.
Това е факт не само заради гените, както повечето хора обичат да казват (и понякога използват като оправдание), но и защото Бекъм не спира да тренира и да се поддържа в страхотна форма.
В профила си в Instagram например той често споделя видеа от тренировките си, като на някои от тях е със съпругата си Виктория Бекъм.
Миналата седмица Дейвид Бекъм отново реши да нажежи страстите в социалната мрежи, споделяйки поредно видео от своя тренировка. Този път тя е за корем, а Бекъм е гол до кръста и с навити шорти.
В описанието под поста съпругът на Виктория се шегува, че не е най-важното как изпълнява упражнението, а че косата му е рошава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайният код в облеклото на Камила

“Много окуражаващо” – така Бъкингамският дворец коментира първата публична проява на крал Чарлз след раковата му диагноза. Чарлз и Камила присъстваха на празничната неделна служба по случай Великден на 31 март в Уиндзор. Наистина снимките от събитието показват усмихнати всички членове на кралското семейство, които присъстваха там. Впечатление обаче направи […]

Subscribe US Now