Годежният пръстен на Деси Тенекеджиева предизвика пожар в мрежата СНИМКИ

Тези дни Деси Тенекеджиева обяви, че е казала “ДА” на режисьора Бен Чарлз Едуарс и дори показа кадър от специалния момент, който предизвика бурно вълнение сред последователите й в социалните мрежи.

Постът на актрисата и продуцент за нула време провокира стотици коментари и поздравителни реакции. Някои от последователите на чаровната брюнетка обаче, веднага заподозряха, че тук нещо не е съвсем, както изглежда – и дори я попитаха това истинско ли е или е заради филм.
Деси Тенекеджиева изригна мощно заради К-19
От кадрите, които Деси показва, се вижда как режисьорът на новия филм Тhe Wheels of Heaven – Бен Чарлз Едуардс слага пластмасов пръстен на ръката ѝ. На заден план се вижда кадър, на който нейната героиня Мария получава същия годежен пръстен.

Дали двамата пресъздават на шега въпросната сцена или наистина са решили да предприемат сериозна крачка в живота си, тепърва ще става ясно./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато София Вергара чисти по бански

София Вергара е една от най-сексапилните жени на планетата. Освен със страхотната си визая обаче, колумбийската красавица ни впечатли и с манията си по чистотата. Оказва се, че обича да поддържа всичко чисто и подредено. По време на скорошното си тропическо бягство, актрисата отдели малко време, за да направи някои […]

Subscribe US Now