Когато Доналд се обясни в любов на Мелания

Доналд Тръмп винаги е бил ексцентричен и надали някой очаква от него публичнo обяснение в любов или други подобни романтични прояви. Затова и едно съобщение от негово име, което бе разпространенo точно на Свети Валентин, предизвика голяма изненада.
В изпратения имейл става ясно, че той е по повод Деня на влюбените, а посланието е адресирано към неговата съпруга Мелания Тръмп. “Дори след всяко обвинение, арест и лов на вещици, ти остана до мен. Нямаше да съм мъжът, който съм днес, без твоята закрила, добрина и топлина”, излива чувствата си кандидатът за президент на САЩ.
В писмото се казва още, че Мелания винаги е била целият свят за него. “От твоя съпруг с любов”, завършва романтичното послание. А след края му разбираме, че Доналд Тръмп явно е решил да си поиграе с емоциите на своите поддръжници, за да ги склони по-лесно да направят дарение за неговата предизборна кампания, пише Huffington Post.
Ако искаме да “изпратим любов” на Мелания, трябва само да последваме приложените линкове. За подкрепа на кампанията е достатъчно и дарение от 20.24 долара. А 47 долара струва да заявим мнението си, че Доналд Тръмп е най-добрият американски президент. Доста хитър маркетинг, признаваме.
Този пореден изненадващ ход на милионера, който явно покрай делата и запорите има нужда от финансова подкрепа, отново ни показва, че всячески се опитва да въвлече и съпругата си в предизборната кампания, колкото и тя да не иска да е част от нея. Досега нито веднъж не сме видели Мелания на събитието до Доналд Тръмп и се съмняваме това да се промени, дори той да успее за втори път да си извоюва победата на изборите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-щурото нещо, което бившият на Анджелина Джоли е направил, за да я впечатли

Въпреки че най-известният брак на Анджелина Джоли е този с Брад Пит, за първи път актрисата всъщност се жени за Джони Лий Милър през 1996 г. Двамата се запознават година по-рано на снимачната площадка на филма “Хакери”, но се развеждат в края на 90-те. Въпреки раздялата обаче остават добри приятели. […]

Subscribe US Now