Най-щурото нещо, което бившият на Анджелина Джоли е направил, за да я впечатли

Въпреки че най-известният брак на Анджелина Джоли е този с Брад Пит, за първи път актрисата всъщност се жени за Джони Лий Милър през 1996 г. Двамата се запознават година по-рано на снимачната площадка на филма “Хакери”, но се развеждат в края на 90-те.
Въпреки раздялата обаче остават добри приятели. Това разкрива самата Анджелина Джоли пред Buzzfeed през 2014 г. В интервюто си тогава тя споделя също, че заедно с Джони Лий Милър определено доста са се забавлявали докато работят по общия си филм.
В друго, скорошно интервю актьорът пък също издава малко спомени от началото на връзката си с Анджелина Джоли. В предаване по Radio X той споделя, че още в периода, когато са ходели на срещи, тя му е предложила да направят нещо вълнуващо през уикенда.
“Защо не отидем до Хемет, което е точно извън Лос Анджелис и да скочим от самолет? И аз си казах: “Да, разбира се, звучи страхотно””, спомня си Джони Лий Милър.
По думите му Анджелина е била буквално безстрашна. И в крайна сметка и двамата наистина правят тандемен скок с парашут. Макар актьорът да си признава, че за него е било ужасяващо.
Явно обаче е преодолял страха си в името на това да впечатли актрисата. Защото след първия скок те се връщат за още три.
“Включихме малко повече технически неща. Тогава тренирахме и за соло скок и слава богу, че беше твърде ветровито и не го направихме”, разказва още Джони Лий Милър.
Скоковете с парашут обаче далеч не са били единственото щуро нещо, което той и Анджелина Джоли са правили.
По време на интервюто радиоводещият Джони Вон също се включва със свой спомен. Преди години той и Джони Лий Милър са били в Коста Рика, където актьорът е демонстрирал уменията си за хвърляне на ножове. А тях се оказва, че е научил заедно с Анджелина.
“Двамата бяхме в хотелска стая, докато снимах уестърн или нещо подобно, и прекарвахме вечерта просто в хвърляне на ножове заедно”, обяснява Джони Лий Милър, цитиран от E! News.
И както си спомня водещият Джони Вон от разказа на актьора, цялата им компания тогава си е помислила, че Анджелина Джоли е едно наистина “готино, готино момиче”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зендая - новата кралица на стила и провокациите

Едва февруари е, но имаме чувството, че новото облекло на Зендая за червения килим ще бъде най-обсъжданото през цялата година. Акррисата продължава да бъде основното ни вдъхновение за стил и да доказва, че напълно заслужи да бъде най-младата носителка на титлата “Модна икона”. Преди броени дни 27-годишната Зендая впечатли с две безупречни визии […]

Subscribe US Now