Колко влюбени са Дженифър Гарнър и Джон Милър

Дженифър Гарнър и Джон Милър започват да се срещат още през 2018 г. и въпреки че две години по-късно се появяват слухове, че се разделят, те доказват, че любовта им е все още силна.
Очевидно това продължава да е така и до днес и няма как да не ни радва. Все пак, и двамата са преживели раздели. Джон Милър има брак с музикантката Каролайн Кембъл, с която имат и две деца. През 2000 г. Дженифър Гарнър пък казва “да” на Скот Фоли, но само три години по-късно бракът им пропада. През 2005 г. актрисата се жени за Бен Афлек. Но отново следва развод – този път обаче след 10-годишен брак.
Сега Бен Афлек е с Дженифър Лопес, а дали Дженифър Гарнър е готова скоро отново да се ожени, не се знае. През 2021 г. пред People тя споделя, че е все още е далеч от тази крачка, но пък и не крие, че не иска да е сама цял живот.
Е, Дженифър Гарнър сега не е сама, а и с Джон Милър определено изглеждат доста влюбени. Въпреки че пазят връзката си далеч от светлините на прожекторите, са били забелязани на разходка в Санта Барбара, Калифорния, хванати ръка за ръка и усмихнати.
И понеже двойката не обича да дава интервюта, научаваме повече за отношенията ѝ от източник на E! News. Още през 2020 г. той разкрива, че Дженифър Гарнър и Джон Милър се стараят, за да върви връзката им добре. “Той много уважава колко сериозно тя приема ролята си на майка и това, че винаги поставя децата си на първо място”, издава още източникът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филип Киркоров не смее да стъпи в България, след като го заплашиха със...

Филип Киркоров вече не е желан в България и май ще преустанови визитите си тук в бъдеще. Негативизмът към руския певец е породен от привързаността му към Владимир Путин.  Българските му фенове скочиха остро срещу него след последното му изказване и се заканиха, че ако посмее отново да се появи […]

Subscribe US Now