Морган Истууд – най-малката дъщеря на Клинт Истууд, вече е омъжена жена

Морган Истууд – най-малката дъщеря на Клинт Истууд, и половинката ѝ Танер Купманс обявиха, че са сгодени миналото лято, по време на пътуването си в Италия. “Невероятно щастлива”, написа тогава тя към снимката в Instagram, на която показва годежния си пръстен.
Миналият месец пък влюбената двойка сподели поредната прекрасна новина, а именно, че очакват първото си дете. Отново в социалната мрежа Морган Истууд качи два кадъра, на които се забелязва вече наедрялото ѝ коремче.
Сега, година след годежа си, 27-годишната писателка и продуцент вече официално е омъжена жена. Сватбата ѝ с Танер Купманс се е състояла на 15 юни в ранчото Mission в Кармел, Калифорния. Сред присъстващите 130 гости на церемонията са били както седемте ѝ братя и сестри, така и 94-годишния ѝ баща – легендарният Клинт Истууд.
Пред People Морган Истууд споделя, че сватбата ѝ е била перфектна и “много вдъхновена от Европа”. Тя допълва, че сама е направила прическата и грима си и не се е суетяла много около избора на обувки и бижута. Булката не крие, че изобщо не е искала голяма сватба, но младоженецът си е представял “по-голямо тържество”.
“Мисля, че нашата сватба беше точно по средата, защото беше толкова интимна, колкото можеше да бъде с огромно семейство като моето, но все пак оживена. Бяха само най-близките членове на семейството и техните партньори, близки семейни приятели и най-добри приятели, които познаваме през целия си живот, израствайки в Кармел”, издава още Морган Истууд.
Всъщност ранчото Mission в Кармел, Калифорния, където се е състояла сватбата, е закупено през 1986 г. от Клинт Истууд, който е кмет на Кармел от 1986 до 1988 г. Покупката му спасява историческия имот от превръщането му в кооперация и запазва богатата му история, като бива и възстановен.
Сватбената церемония на Морган Истууд и Танер Купманс не само не се е провела на някое случайно място, но и не е била ръководена от случаен човек. Булката и младоженеца са били венчани от дългогодишния си приятел Конър Мардън. А членовете на семейството на булката също са имали значими роли по време на тържеството. Нейният племенник е носил брачните халки, а баща ѝ, както повелява традицията, я е отвел до олтара.
Двойката си е разменила обети, разрязала е тортата, но освен това не са имали много от типичните сватбени традиции. Спомняйки си специалния ден обаче, Морган Истууд издава, че любимият ѝ момент е бил този, в който със съпруга ѝ са си разменили първия поглед преди церемонията и са стояли заедно пред олтара.
Няколко дни след сватбата си дъщерята на Клинт Истууд е споделила кадри и в Instagram профила си. “Нашият перфектен ден”, пише тя към поредицата от снимки, които е качила.
Майката на Морган Истууд – Дина Руис, която е женена за Клинт Истууд от 1996 до 2014 г., също е присъствала на сватбата, придружена от настоящия си съпруг – Скот Фишър.
Морган Истууд е най-малката дъщеря на Клинт Истууд. Актьорът има още седем деца: Лори Мъри (70 г.), Кимбър Лин Истууд (60 г.), Кайл Истууд (56 г.), Алисън Истууд (52 г.), Скот Истууд (38 г.), Катрин Истууд (36 г.) и Франческа Истууд (30 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли проблеми в брака на Джордж Клуни и Амал Клуни

Когато се женят през 2014 г., Джордж и Амал Клуни дават специален обет един на друг. “Нашата сделка е, че не можем да бъдем разделени повече от седмица”, казва Джордж за координирането на натоварените им графици. “Досега това се получава доста добре.” Но през последните няколко години се оказва все по-трудно да се придържат към […]

Subscribe US Now