Когато Кортни Кокс трябва да се оправдава заради принц Хари

Едва ли остана човек на тази земя, който да не разбра колко “скандална” е автобиографията на принц Хари. В нея той не само извади кирливите ризи на семейството си, но и се изказва провокативно за военната си служба и споменава известни личности извън кралския двор.
Една от тях е Кортни Кокс. Хари твърди, че през 2016 г. е бил на купон в дома на актрисата от “Приятели”, където е ял шоколад с халюциногенни гъби. От излизането на Spare минаха два месеца, а Кокс чак сега коментира твърдението.
“Той наистина остана вкъщи за няколко дни, може би два или три. Много мил човек е”, казва 58-годишната актриса пред Variety. Тя пояснява, че не е чела Spare. “Бих искала, защото сигурно е забавна. Но да – чух за историята. И не потвърждавам, че е имало гъби. И определено не са били мои.”
В автобиографията си 38-годишният Хари разказва, че е страдат от паник атаки след службата си в Афганистан и гледането на сериала “Приятели” му е помогнало да се справи. След това той описва в подробности престоя си в дома на Кортни Кокс.
Съвсем наскоро принц Хари и Кортни Кокс се събират отново. Двамата бяха част от гостите на рождения ден на Порша де Роси, който се превърна и в своеобразно подновяване на обетите със съпругата й Елън Дедженерис.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ужас в небето: Самолетът на Галин не може да се приземи

Попфолк изпълнителят Галин се ожали, че е преживял най-ужасяващия си полет. Пред „Телеграф“ той уточни, че е имало турбуленция. „Всички пътници се изплашихме много“, каза пред вестника самият той. „Прибирах се от Виена за България. Започна да духа много силен вятър, а след това последва турбуленция. Самолетът не можеше веднага да […]

Subscribe US Now