Неприятната миризма, която се носи над дома на Хари и Меган

През 2020 г. принц Хари и съпругата му Меган замениха строгостта на кралския двор в Лондон със слънцето и бляскавия живот на Калифорния. Двамата се настаниха в къща в Монтесито в покрайнините на Санта Барбара.
Жилището им на стойност 14.5 милиона долара разполага със седем спални, 13 бани, фитнес, както и разкошен двор. В него пък има басейн, кокошарник, както и къщичка за децата на двойката Арчи и Лилибет.
Именно в градината на семейство Съсекс обаче се появява големия проблем – само на около 10 минути от жилището им е разположена голяма ферма, от която се носи неприятна миризма. Не, не става дума за селскостопански животни, а за марихуана, пишат Daily Mail.
Лекият наркотик е позволен за употреба с медицински цели в 38 щата, а за забавление – в 24 щата. Сред последните е и Калифорния. Това означава, че съседите ти – независимо дали си в богаташки квартал като Монтесито, могат да си насадят каквото количество марихуана желаят в двора си.
А насажденията идват с допълнителен “бонус” за съседите – характерната натрапчива миризма. И докато за Меган и децата тя може да е истински неприятна, принц Хари вече има опит с нея. Самият той разкрива в автобиографията си “Резервният”, че неведнъж е пушил марихуана.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"В университета публично преди приятелката си с колан", твърди състудент на Пъф Деди

Преди две години Пъф Деди беше удостоен с овации, когато прие наградата за цялостно творчество на BET Awards 2022. Само миналата година той получи още едно голямо отличие – за глобална икона на MTV VMA за 2023 г., където децата му стояха до своя баща музикален магнат на сцената. Описвайки баща […]

Subscribe US Now