Емоционалното пътуване на принцеса Мери

Принцеса Мери е датският еквивалент на Кейт Мидълтън – омъжена щастливо за престолонаследника, образец за стил и един от най-обожаваните членове на кралското семейство. Толкова любима, че понякога датчаните забравят, че е австралийка.
Сега 51-годишната съпруга на принц Фредерик ще има шанса да посети родината си за първи път на официално посещение и то – сама.
В последните дни Мери е във Фиджи, където се среща с местни жители, присъства на официална вечеря с президента Уилям Катонивере и участва в екологични активности.
Днес, 28 април, обаче Мери пристига в Австралия. Тя ще се срещне с датски фирми и представители, които работят в страната по различни “зелени” инициативи и проекти по устойчиво развитие.
Мери и принц Фредерик се запознават в бар в Сидни по време на Олимпийските игри през 2000 г. Година по-късно тя се мести в Дания, а през 2004 г. вече са женени. Двойката има четири деца: принц Кристиан на 17, принцеса Изабела на 16 и 12-годишните близнаци принц Винсент и принцеса Жозефине, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Константин пипна мистериозна болест, оказа се заразна ВИДЕО

Фолк звездата Констснтин отново го закъса със здравето и това наложи отмяна на поети вече работни ангажимети. Заболяването му притесни доста неговите близки и верни почитатели.  Това обяви самият той в кратко видео в в Инстаграм, като разказа пред последователите си какво точно се е случило. Оказва се, че по […]

Subscribe US Now