Константин пипна мистериозна болест, оказа се заразна ВИДЕО

Фолк звездата Констснтин отново го закъса със здравето и това наложи отмяна на поети вече работни ангажимети. Заболяването му притесни доста неговите близки и верни почитатели. 

Това обяви самият той в кратко видео в в Инстаграм, като разказа пред последователите си какво точно се е случило. Оказва се, че по тялото на попфолк певеца се е появил ужасен обрив.
“Някой път се случват неприятни неща. този случай е такъв. От един-два дни имам някакъв жесток обрив. Викам си, че е нещо алергично, но докторът казва, че е някакво възпаление и по никакъв повод да не мърдам от вкъщи. Утре съм на лекар, сега ще ходя някакви инжекции да ми бият.

Извинявам се, даже ще ви покажа за каква гнусотия става дума. Целият съм така – врат, гръб, всичко… И не мога да си позволя лукса да ходя по участия и да ви заразявам”, сподели той, показвайки обрива си.
Константин каза още, че пропуска следващите две свои участия: “Стара Загора, Варна, простете ми. Дано се оправя до два дни, поне в Хасково да мога да отида” – надява се певецът.
От няколко месеца насам варицела и скарлатина върлуват у нас. Дали обаче Коцето, който буквално е заприличал на пица е болен от шарка не е ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко смешна може да е Нина Добрев

И докато всички в България се вълнуваме от това дали Нина Добрев скоро ще се омъжи за Шон Уайт, тя продължава да напредва в Холивуд. Вече са налични първите кадри от новия й филм The Out-Laws. Комедията на Тайлър Спиндъл разказва за банков служител, който съвсем скоро ще се омъжи […]

Subscribe US Now