Ето коя е блондинката, с която Зоран смени Силвия Петкова СНИМКИ

След като стана ясно, че Зоран Петровски и Силвия Петкова май вече окончателно са се разделили и няма да си дават повече шанс за оправяне на отношенията, ето, че режисьорът не е губил време, за да си намери нова жена.

Победителят от миналия сезон на “Сървайвър”, който много пъти уверяваше колко много обича актрисата, как ще построи къща за нея и за сина им с парите, спечелени от формата, и как семейството е всичко за него, бързо се предаде на засукана блондинка.
Стана ясно защо Зоран би шута на Силвия Петкова
Силвия и Зоран са разделени едва от няколко месеца, но Петровски вече има нова тръпка в живота си, с която поне засега изглежда щастлив. Блондинката, заела мястото на актрисата в сърцето му, е от руски произход и се казва Анна Кошко.

Вече на няколко пъти той беше засичан на светски събития с новата си любов, която за капак дори целуваше спокойно пред всички. Блондинката играе в сериала “Войната на буквите” и по всичко изглежда, че Зоран отново е заложил на актриса за своя половинка. Да видим само докога ще трае романса му.
Силвия Петкова и Зоран се събраха, дадоха си втори шанс
Кошко е доста по-млада от Зоран, както и от Силвия Петкова, близкото й обкръжение я описва като нежна, закачлива и жена, която определено знае как да омайва мъжете. Потвърждения за това има и в мрежата, където в профила на Петровски тя често качва многозначителни реплики или пуска по някой флиртаджийски коментар.

“Тоя пък не се наигра! Колко пъти разочарова Силвия, колко пъти тя му прощава, а сега направо удари дъното!”, гласи един от коментарите по адрес на Зоран в социалните мрежи, където определено не го посрещат много доброжелателно заради разбитото му семейство с актрисата Силвия Петкова.
“Че този е лапнал по нея като шаран, е ясно. Но гадното е, че Силвето се измъчва и страда. Тя го обичаше от душа и сърце, как можа да я смени с тази или с която и да било друга”, се казва в друг коментар./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Готова ли е Оливия Уайлд за нова връзка

В края на ноември миналата година, след близо двегодишна връзка, Оливия Уайлд и Хари Стайлс се разделят. Връзката им започва в началото на 2021 г., докато тя снима филма “Не се тревожи, скъпа”, на който е режисьор, а той е един от главните актьори. Преди да започне да се среща […]

Subscribe US Now