Готова ли е Оливия Уайлд за нова връзка

В края на ноември миналата година, след близо двегодишна връзка, Оливия Уайлд и Хари Стайлс се разделят. Връзката им започва в началото на 2021 г., докато тя снима филма “Не се тревожи, скъпа”, на който е режисьор, а той е един от главните актьори.
Преди да започне да се среща с музиканта обаче актрисата и режисьор е сгодена за Джейсън Съдейкис. Те имат дългогодишна връзка, която решават да прекратят през ноември 2020 г., въпреки че имат две деца – сина им Отис е на 8 г., а дъщеря им Дейзи – на 6 г.
Според някои източници Оливия Уайлд решава да отмени годежа си след като вече е поопознала Хари Стайлс. Според други обаче, музикантът няма нещо общо с раздялата на актрисата и Джейсън Съдейкис.
В началото на 2021 г., след като са забелязани заедно но сватба, връзката на Хари Стайлс и Оливия Уайлд е официално потвърдена. През април пък влюбените прекарват време в Лондон, където актрисата явно е посетила музиканта.
“Те се опитват да бъдат възможно най-сдържани и да ходят на места, които не са много пренаселени”, издава тогава източник. Докато е заедно двойката действително не дава много интервюта и не допуска медиите в личното си пространство.
Това, което знаем за връзката им обаче, е, че и двамата са били много влюбени в един друг. Като много подобни “приказки” като тяхната обаче, и тази има своя край. Оливия Уайлд обаче явно е вече е преодоляла раздялата и е готова да постави началото на нова глава в живота си. Източник издава пред Us Weekly, че актрисата е пак отворена към срещи с мъже.
Два месеца след като разбрахме, че тя все още е разстроена след раздялата, се очакваше, че ще дойде момент, в който да поиска да продължи напред. Кой ще е следващият мъж, който ще спечели сърцето ѝ, остава времето да покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Слави Трифонов: Да, признавам новината за Тита и мен, отговаря на истината! ВИДЕО

Шоуменът Слави Трифонов даде категоричен отговор на въпрос, от който вероятно мнозина са били убедени, че ще се измъкне. Той бе гост на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от “СкандаУ” и двамата си говориха цели три часа на най-различни теми. Разбира се, Слави бе запитан за емблематичното си шоу, което води цели […]