Шеф Манчев отново пред олтара, вдига сватба със…

Иван Манчев, по-популярен повече като Шеф Манчев покрай кулинарните предавания, които води, е на път да чуе още веднъж Менделсон, а причината е любимата му жена Ива.

През 2020-та Манчев се залюби с тъщата на сина си Христо – красивата блондинка Ива Бека, заради която много бързо се втали до неузнаваемост, смъквайки цели 10 кила от снагата си. А към днешната дата смъкнатите килограми са вече 23! Очевидно любовта им се оказва силна, щом двамата вече са почти на крачка от олтара.
Шеф Манчев: Ще кажа истината за алкохола
И въпреки че шеф Манчев избягва да говори за личния си живот, случващото се в него мнозина определят досущ като сапунен сериал. Преди връзката си с рекламната експертка Ива Бека, само в рамките на година, той се раздели с дългогодишната си жена Марина и с майката на третото си дете Цветомила. Откри Ива и поне засега изглежда, че в нейно лице е намерил истинското щастие.

Покрай любовта върви и бизнеса, както често се случва. В края на юни Манчев ще отвори и заведение в Свети Влас. Автосервизът му също работи, а от две години се занимава и със софтуерна фирма, в която работят доста хора.
Шеф Манчев се хвана за главата, тази известна силиконка го побърка
Признава, че не съжалява за нито една от постъпките в миналото си и е категоричен, че днес е това, което е, благодарение на всичко изживяно до момента. Най-тежкият удар в живота му е смъртта на баща му, който силно му липсва и до днес.

Иван Манчев е по-влюбен отвсякога и има намерение много скоро да вдигне сватба с любимата си Ива Бека, но за момента двамата още не са избрали конкретна дата, пише “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Ева Лонгория се събере с бившия си екранен любовник

Ева Лонгория не поставя ограничения пред себе си – поне по отношение на кариерата и професионалното развитие. Познаваме я и като актриса, и като обществена личност, и като бизнес дама. А в последно време Ева реши да застане и зад камерата. И резултатът вече е налице – режисьорският ѝ дебют […]

Subscribe US Now