Ще превърне ли Илон Мъск Twitter в подобие на OnlyFans

Вече съвсем официално Илон Мъск е собственик на Twitter и сега всички очакват милиардерът да започне с големите промени в социалната мрежа.
Има слухове, че предстоят съкращения, с които Мъск цели да намали разходите на компанията. Има и други, според които той ще предприеме нещо доста различно като подход, за да вкара още пари в компанията.
Twitter към момента е единствената социална мрежа, която позволява публикуването на снимки и видеа, които по-принцип са 18+. И Илон Мъск смята да започне да изкарва пари от цялото това нещо, разработвайки план, приличащ на OnlyFans.
От The Washington Post твърдят, че са се добрали до вътрешен имейл, в който се твърди, че когато създател на съдържание в социалната мрежа публикува видео, то той може да направи стената си платена. И по този начин само хората, които възнамеряват да платят, ще могат да го виждат.
И това ужасно много напомня на OnlyFans. Според The Daily Mail, към момента цели 13% от споделяното съдържание в Twitter е с порнографска насоченост, което прави идеята на Мъск да го монетизира доста логична, пише DMARGE.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жесток гаф в шоуто на Рачков, зрителите са потресени СНИМКА

Eкипът на Димитър Рачков явно го е дал на уволнение заради ниските рейтинги и слуховете, че шоуто спира предсрочно. В последното предаване една от гостенките бе Петя Кюпова, наред с Керана, Андреа Банда Банда, Етиен Леви, Ути Бъчваров и обичайните участници Геро и Боби Турбото. А екипът спретна невиждан скандал, […]