Голата Великденска провокация на Хайди Клум

Хайди Клум е известна като кралицата на Хелоуин, защото всяка година полага неимоверни усилия и не щади средства, за да организира перфектното парти с маски и костюми.
Миналата година направо надмина себе си с костюма на червей и така ни остави трепетно да чакаме следващия Хелоуин, за да видим с какво ще ни изненада пак. Но Клум не обича само Хелоуин, а всички празници.
Великден например също е сред празниците, които моделът празнува и го показа в профила си в Instagram. Хайди Клум сподели снимка, на която виждаме, че е застанала пред басейн в двора на дома си. Но не басейнът привлича вниманието ни, а фактът, че Клум е само по бикини и заешки уши.
Описанието е доста пестеливо, като там откриваме само три емотикона – на сърце, заек и слънце. Очевидно Великден не ѝ е чак толкова присърце, защото този ѝ “костюм” със сигурност не е изисквал толкова труд и средства, колкото тези за Хелоуин.
В друг пост, посветен на празника, виждаме как децата на Хайди Клум тичат из двора на къщата, за да търсят скритите великденски яйца, пише Page Six.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Видеото, в което Далай Лама насърчава момче да „смуче" езика му

14-ият Далай Лама e духовен водач, почитан от будистите в Тибет, Монголия, Калмикия, Бурятия, Тува и други будистки региони. Макар да е широко харесван и обичан, наскоро с действията си духовният водач успя да навлече гнева на някои свои последователи. От BBC отбелязват, че на Далай Лама му се наложи […]

Subscribe US Now