Естрадните звезди тръгват пак на турне

Хубавата музика винаги обединява и срещите с нея са истински празник, както за публиката, така и за артистите.

Тазгодишното турне “Обич и песен” 2023 ще премине под мотото “Да празнуваме заедно българската музика” и ще даде среща на много обичани творци- различни като поколения и стил, но с обща кауза: Любовта към изкуството.
“Обич и песен” по традиция стартира от Европейската столица на културата Пловдив. Само там, като специален гост, ще участва вечното момиче Елвира Георгиева.
Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Мая Нешкова и Нелина са другите ангелогласни певици , които ще зарадват публиката под тепетата. Те ще участват на всички концерти от турнето “Обич и песен”. Чаровната Роси Кирилова се включва от 11 юли в Стара Загора и също ще пее във всички следващи градове.

Всенародната любимка Тони Димитрова ще зарадва публиката от турнето “Обич и песен” в градовете Плевен, Русе, Левски, Велико Търново, Добрич и Созопол.
Естествено, че най-актуалната песен от жанра – “Срещу вятъра” също ще прозвучи на „Обич и песен’ 2023, защото към турнето се включват и Братя Аргирови в градовете Стара Загора, Левски, Велико Търново, Варна и Добрич.
Живеещата от дълги години в Италия естрадна легенда Росица Борджиева ще е специален гост в родното Русе. Друга легенда – Ева Найденова от „Тоника“ ще гостува в градовете Левски и Велико Търново.
Организаторите споделят, че изненадите няма да спрат до тук и в почти всеки град ще има специален гост-изпълнител.
Билетите вече са в продажба.

ТУРНЕ “ОБИЧ И ПЕСЕН” 2023
В летните театри на градовете с начало 20.00 часа
10 юли – ПЛОВДИВ
11 юли – СТАРА ЗАГОРА
12 юли – ПЛЕВЕН
13 юли – РУСЕ
17 юли – ЛЕВСКИ
18 юли – ВЕЛИКО ТЪРНОВО
19 юли – ВАРНА
20 юли – ДОБРИЧ
21 юли – СОЗОПОЛ
15 август – БУРГАС

 
18 октомври – СОФИЯ, зала 1

Източник: blitz.bg
Next Post

Луна хвърли голяма ръкавица към Лили Иванова с това ВИДЕО

Рожденият ден на примата Лили Иванова на 24 април провокира мнозина да се развихрят словесно в социалните мрежи. Фолкпевицата Луна бе една от тях – и както добре знаете, нейните коментари обикновено разлайват кучетата. Така се случи и сега, защото неуспялата кандидатка за президент на България публично предложи на голямата […]

Subscribe US Now