На гости на Кортни Кардашиян и Травис Баркър

Докато Кортни Кардашиян и Травис Баркър са в очакване на първото си общо дете, двамата пуснаха екипа на Architectural Digest в дома си в Калабасас, Калифорния. В къщата на барабаниста на Blink-182 живеят и неговите три пораснали деца от предишни връзки и със сигурност не им е скучно.
Преди три години, в разгара на ковид пандемията, когато му се налага да прекарва много повече време у дома от обичайното, Баркър решава, че е време да промени дома си, за да се превърне той в неговото истинско бягство от забързаното ежедневие, неговото място за мир и спокойствие.
Тогава на помощ идва свекърва му Крис Дженър, която го свързва с интериорния дизайнер Уолдо Фернандес, отговорен за визията на много звездни къщи в последните десетилетия. Оказва се, че двамата с рокаджията имат сходни виждания за това как трябва да изглежда къщата, която притежава от повече от 15 години – изчистена, с много светлина и въздух и дзен енергия.
Разбира се във взимането на решенията участва и Кортни Кардашиян, но основната заслуга е на дизайнера. Той предлага приглушени, ненатрапчиви цветове за стените, които се допълват перфектно от тапицериите на меката мебел и всички мебели по поръчка, изработени изцяло от дърво. Не липсва и много зеленина, която също действа успокояващо.
Баркър не иска нищо грандиозно, крещящо, цветно, каквото би отивало на една рок звезда. Да, в миналото си е имал къщи с много китари и дори висящи от тавана коли и мотори. Но сега е на друг етап от живота си.
Иска просто да създаде спокоен и уютен дом за себе си и вс епо-голямото си семейство, в който да създават спомени. Дом, който ще му позволи да бъде в мир със себе си. И, гледайки снимките, можем да заключим, че мисията е изпълнена повече от успешно. А един обикновен ден в този стилен дом минава изпълнен с веган вкусотии, редене на пъзели, бордови игри, гледане на филми или просто сладки приказки.
Определено стилният и изискан интериор, както и произведенията на изкуството по стените контрастират с визията и публичния образ на Баркър. Но това е поредното доказателство, че звездите далеч не са само това, което виждаме на сцената. Интериорният дизайн пък никак не е далечен за барабаниста, който наскоро пуска колекция с декорация за дома. И за него това как изглежда той е още един начин да изразиш себе си, своята личност.
Само на две пресечки от къщата на Баркър е и тази на съпругата му Кортни Кардашиян. Засега обаче двамата живеят под неговия покрив заедно и с нейните деца. За тях барабанистът е готов да превърне домашното си студио в стая, в която да се чувстват като у дома си. А нищо чудно в скоро бъдеще да намерят и своето ново семейно гнездо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дарин Ангелов прости на невярната Антония и стана за смях сред колегите

Дарин Ангелов е неутешим през последната година, тъй като жената на живота му не спря да му слага рога с мутра. На всичкото отгоре Антония му остави и 7-годишната им щерка Дария за отглеждане. Въпреки всички унижения, на които го подложи жена му, актьорът все още я иска в живота […]

Subscribe US Now