И Глория падна в лапите на “Ергенът” Виктор, оказа се, че двамата са… СНИМКИ

Глория също попадна в списъка от завоевания на най-желания тв ерген у нас Виктор Стоянов. Оказва се, че преди години двамата са имали взимане даване, но отношенията им така и не се задълбочили.

Въпреки горещите страсти помежду си, примата на родния поп фолк и мускулестият мачо не стигнали до сериозна връзка, защото любовните искри помежду им били само за пред камера.
Глория със стабилни връзка в полицията, но това нарушение не й се размина и я глобиха… СНИМКИ

Но както често се случва, по време на снимки могат да се разгорят и реални чувства, както твърдят, че се е случило, макар и за кратко, и при Глория и Виктор. Според столично издание двамата са имали кратък флирт преди около шест години в стара, изоставена фабрика в столицата, а причината е покана от страна на Глория към Виктор да се снима в клип към нейна песен, озаглавено “Полудяваш по мен”.
Направо не е за вярване на коя голяма звезда “Ергенът” Виктор даде последната си роза… СНИМКА
Всъщност, Глория не е единствената поп фолк звезда, с която Виктор Стоянов се е снимал до момента. Преди нея той се е появявал и в клипове на колежките й Андреа и Емануела./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Филмът на раздора между Силвестър Сталоун и Долф Лундгрен

Франчайзът за Роки е болна тема за Силвестър Сталоун, около която актьорът вече веднъж изказа разочарованието си, че няма абсолютно никакви права върху него. Макар и филмите да са толкова популярни именно заради актьора. В края на миналата седмица този своеобразен мазол беше настъпен отново с новината, че се подготвя spin-off, който […]