Когато Марго Роби си поиска целувка с Брад Пит

Щом става въпрос за целувка с Брад Пит, едва ли някоя жена би се поколебала. Включително и холивудските актриси. А те имат най-голям шанс това да им се случи.
Късметлийка е Марго Роби. Тъкмо тя в момента се снима в новия си филм “Вавилон”, в който участва и Брад Пит. В интервю актрисата разказва за вероятно най-запомнящия се момент от работата си по филма – а именно целувката ѝ с колегата ѝ Брад Пит.
Оказва се, че тя е била импровизирана и всъщност направо поискана от актрисата. “Това не беше в сценария. Но си помислих: “Кога иначе ще получа възможността да целуна Брад Пит? Просто ще действам”.
Марго Роби споделя още, че според нея сцената с целувката би била “просто страхотна” и само е трябвало да убеди режисьора Деймиън Шазел да я включи в сценария.
На него веднага му е станало ясно, че актрисата просто си е намерила начин да си “изпроси” целувка с Брад Пит, но в крайна сметка е решил, че идеята пасва на филма и героя на Марго Роби и действително я е добавил към сценария, пише E! News.
Историята на “Вавилон” ще ни запознае с амбициозна актриса Нели (Марго Роби), която иска да сбъдне холивудската си мечта от 20-те години на миналия век. Това обаче не би могло да се случи без помощта на колегата ѝ, амбициозната звезда Мани Торес (Диего Калва) и актьорът-ветеран Джак Конрад (Брад Пит).
В какви приключения ще се забъркат актьорите, които влизат в ролите на актьори, както и как им се е получила целувката на Марго Роби и Брад Пит, остава да разберем на 23 декември, когато е премиерата на “Вавилон”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Веселка от "Фермата" тренира като Роки СНИМКА

Първата жена победител във “Фермата” – шампионката от шестия сезон Веселка, събра очите на мъжете в риалитито дни преди големия финал за 100 000 лева на 10 декември. Многодетната майка разтресе стопанството с боксови удари в стил Роки и, подобно на героя от едноименната боксова драма, респектира конкурентите си с перфектен […]

Subscribe US Now