Ето коя е новата на д-р Енчев, която зае мястото на Теди Велинова СНИМКА

Бившият съпруг на Теди Велинова доктор Ангел Енчев отново се носи на крилите на любовта.

Пластичният хирург е щастлив със своя колежка – медицинската сестра Вера Хаджийска, с която прекара рождения си ден в Италия.
Двамата вече не крият връзката си, но я демонстрират предимно в чужбина, защото след отпадането на мерките срещу коронавируса непрекъснато пътуват. Вера Хаджийска също има брак зад гърба си, от който има един голям син, навършил 18 години.
Енчев е татко на две деца – момче и момиче, от връзката си с бившата манекенка, която той напусна. Теди Велинова далеч не била вечно усмихнатата, нежна и предана половинка, за каквато се представя още от началото на връзката си с доктор Енчев, пише “Хотнюз”. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Вера Хаджийска (@vera_hadzhiyska)

Напротив – в ежедневието си с него била вечно недоволна, мрънкаща и язвителна. Любимото ѝ занимание било да критикува своя мъж и да се подиграва на всеки негов дребен недостатък.
„Любима тема на Теди бяха проблемите на Ангел с килограмите“, твърдят близки до семейството. Наскоро Велинова чукна 44 години, но напредването на възрастта не я притеснява. Бившата манекенка сподели, че е много доволна от живота си в момента. Похвали се още, че има и нов мъж след развода с Енчев. „44 са новите 24! Благодаря ти, любов!“, написа рожденичката в социалната мрежа, без да уточнява самоличността на въпросната „любов“. Тя показа как духа свещички, поставени върху шоколадова торта./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg