Какво е истинската любов за Алек Младенов

Някои са влюбени в него (участничките в Ергенът 3), а други (зрителите на предаването) са разделени на двата полюса – или го харесват, или не е техен тип. Едно е сигурно, Алек Младенов е един от най-коментираните мъже в страната напоследък и много други искат да са на неговото място, за да се борят и за тяхното внимание по няколко красавици.
Вероятно никак не му е било лесно да слуша едно след друго обяснения в любов. Но и няма съмнение, че участието в риалити предаването му е дало познания за любовта, с каквито не всеки може да се похвали. 
А докато ние все още сме в чудене кои участнички ще останат до края на Ергенът 3 и коя ще заслужи годежния пръстен от Алек Младенов, той сподели в профила си в Instagram своето виждане за истинската любов.
Под снимка, на която е с обичайната си широка усмивка, той написа, че “няма нищо по-хубаво от това да бъдеш себе си и да бъдеш обичан”. За него любовта, истинска и безусловна, се изразява в това да си най-чистата и неподправена версия на себе си с всичките си позитиви и недостатъци и да знаеш, че има човек, който избира точно теб всеки ден.
Неведнъж в риалитито Алек Младенов показа, че не толерира фалша и лъжата и наказа безкомпромисно участничките, които се опитаха именно с тях да продължат напред и да го заблудят за истинската си същност.
А дали благодарение на Ергенът 3 е успял да намери този човек, който да отговаря на определение му за истинска любов, засега можем само да предполагаме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дейвид Бекъм и Марк Уолбърг: от приятели до противници в съда

Дейвид Бекъм е не само един от най-резултатните футболисти в историята на този спорт – той е и един от най-популярните спортисти. Което го прави и желано лице за доста компании независимо от сферата им на дейност. Малко след като се мести да живее в Лос Анджелис със семейството си, […]

Subscribe US Now