Дейвид Бекъм и Марк Уолбърг: от приятели до противници в съда

Дейвид Бекъм е не само един от най-резултатните футболисти в историята на този спорт – той е и един от най-популярните спортисти. Което го прави и желано лице за доста компании независимо от сферата им на дейност.
Малко след като се мести да живее в Лос Анджелис със семейството си, Бекъм се съгласява да стане посланик на F45 Training – компанията за тренировки, от която съседът му и актьор Марк Уолбърг държи 36 %.
Както футболистът, така и F45 Training правят сериа от публикации в социалните медии, чиято цел е да се привлекат клиенти за компанията. Въпросните публикации вече са изтрити, а Дейвид Бекъм е завел дело срещу Уолбърг.
Според документите за него, Бекъм се чувства “подмамен” и твърди, че е изгубил 10 милиона долара (около 8 милиона британски паунда), след като не е получил акции от F45, които са били част от сделката. Те са му били дадени, след като цената им драстично е паднала.
Бекъм съди и Mark Wahlberg Investment Group (MWIG), и основателите на F45 Адам Гилкрист и Роб Дойч. Всички те поискаха делото да бъде отхвърлено, но съдията отсъди срещу тях. Футболната звезда не е единственият, предприел съдебни мерки срещу F45. Бившият играч в Американската футболна лига Теръл Оуенс съди австралийската компания през 2017 г. за това, че не му е изплатила 700 хил долара, пишат The Wrap.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е истинската любов за Алек от Ергенът 3

Някои са влюбени в него (участничките в Ергенът 3), а други (зрителите на предаването) са разделени на двата полюса – или го харесват, или не е техен тип. Едно е сигурно, Алек Младенов е един от най-коментираните мъже в страната напоследък и много други искат да са на неговото място. Вероятно никак […]

Subscribe US Now