Колко секси е дъщерята на Хайди Клум по бански

Едва на 19 години, първородната дъщеря на Хайди Клум вече я следва по стъпките.
От известно време Лени Клум гради кариера на модел, като още през декември 2020 г., когато е едва на 16 години, дебютира заедно с майка си на корицата на немския Vogue.
“Толкова се вълнувам за първата си корица! Забавлявах се толкова много на снимачната площадка, не мога да мечтая за по-добро начало”, написа тогава Лени Клум в Instagram профила си.
Майка ѝ Хайди също не пропусна да сподели колко се гордее с нея. В свой пост в социалната мрежа тя написа, че е напълно уверена, че с каквото и да се захване момичето ѝ, ще успее.
Предвид че родителите ѝ са известни, Лени Клум е коментирала критиките на хората към т.нар. nepo babies (деца на популярни личности).
“Това е просто факт. Родителите ми са известни. Помогнаха ми, за да започна и знам, че хората биха мечтали да стартират с това, което имах. Толкова съм благодарна, че успях да взема това, което ми беше подарено от майка ми. Но работя и отделям време. Работя сама, пътувам сама, ходя на училище”, споделя дъщерята на Хайди Клум пред Peоple през октомври миналата година.
Сега обаче Лени Клум явно се е отдала на заслужена почивка в Южна Франция, където разпуска на яхтата на баща си Флавио Бриаторе. На борда моделът демонстрира секси извивките си, подчертани в половинки бански в бебешкосиньо.
За Лени и Хайди Клум спокойно бихме казали, че крушата не пада по-далеч от дървото – приликата между двете определено прави впечатление.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първо в БЛИЦ: С тези участници в "Игри на волята" 5 шега не бива СНИМКИ

Новият сезон на “Игри на волята” вече чука на вратата и съвсем скоро новите участници ще станат факт. Дотогава обаче в публичното пространство се надпреварват всевъзможни слухове и спекулации за имената, които тепърва ще се борят с всякакви средства за голямата награда. Фрагментите, показвани до момента в ефира на Нова […]

Subscribe US Now